Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Borkóstoló

Borkóstoló

Július 18-án csütörtökön 19 órakor Majoros Lászlót lesz szerencsénk vendégül látni a Tokaji borvidékről, Tarcalról. A könnyed száraz muskotálytól a komoly fahordós Furmintokon át a Tokaji Aszúig mindent végigjárunk vele.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állás, növény és öltöny

Február 8-án 19 órakor Beőthy János tisztel meg minket jelenlétével és különleges boraival. Valóban kuriózumnak számítanak a borai, rajtunk kívül nem is kaphatók máshol, csak a csúcsgasztronómiában. Büszkék is vagyunk rá, hogy forgalmazhatjuk őket!

November 30-án, pénteken Kilinkó-Hetényi Pannát látjuk vendégül, aki a Hetényi Pincészetet és kiváló szekszárdi boraikat mutatja be nekünk.

November 9-én pénteken abban a szerencsében lehet részünk, hogy Dr. Gál Lajost láthatjuk vendégül, hogy személyesen mutassa be kiemelkedő minőségű egri borait.

Október 19-én pénteken este 7-kor Katona Zsófi látogat meg minket, hogy bemutassa a Katona Borház borait.

Az Olaszrizling Magyarország legelterjedtebb fehér szőlőfajtája. Tokaj kivételével minden borvidékünkön termesztik.

Annyi jó borunk van, amit megmutatnánk! Minden borunkra büszkék vagyunk, persze... mégis van jó pár, amiről úgy érezzük, hogy több figyelmet érdemel, mint amit eddig sikerült kapnia. Érdekes, kivételes tételek. Kis pincészetek zseniális borai, amiket nem keresnek sűrűn a boltban egyszerűen azért, mert még sokaknak nem volt alkalmuk egyáltalán hallani róluk.

Szeptember 21-én és 22-én 15-21 óráig kötetlen sétáló kóstolót tartunk. 12 borvidék 31 borászatának 42 borát kóstolhatja meg, fix belépőért!

Augusztus 23-án, csütörtökön 19 órától egy formabontó borkóstolót fogunk tartani. Somlói borokat kóstolunk, ez már önmagában is különlegesnek számít. Az viszont, hogy két borászattól, mindkét borászat jelenlétében és tolmácsolásában, példa nélküli!

Július 12-én szívünk csücskeivel, a hungarikum szőlőfajtákkal töltünk el egy szép estét.

Hungarikum szőlőfajtának olyan fajtákat nevezünk, amik évszázadok óta termesztésben vannak a Kárpát-medencében, és kizárólag itt fordulnak elő. Ezek mondhatók tehát a saját, őshonos fajtáinknak, amikhez réges-régi hagyományok kötődnek. Egyediek, megismételhetetlenek és semmi máshoz nem hasonlíthatók.

Június 21-én, csütörtökön 19 órai kezdettel Gálné Dignisz Éva tisztel meg minket látogatásával és kiváló boraival. 2013-ban ő nyerte el a rangos "Év Bortermelője" díjat, ami hatalmas dolog volt, jó nagy port is kavart. Így van ez mindig, amikor egy nő elsőként hódít meg olyan csúcsot, amit addig csak férfiak értek el.