Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Csóbor Pincészet

Agárdon is terem bor? Bizony, nem is akármilyen! 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Csóbor Pincészet boraival megismerkedni szenzációs élmény! Az etyeki megjelölés ne tévesszen meg senkit, a borok nem igazán etyeki jellegűek. A Velencei-tó környékén kicsit más a talaj is és a klíma is. Melegebb van, több a napfény és magasabb a talaj humusztartalma. Olyan vörösborokat lehet termeszteni, hogy hét nyelven beszélnek! A kivételes termőhelyi adottságok a Csóbor Pincészetnél szakmai igényességgel, szorgalommal, hibátlan stílus- és arányérzékkel, valamint hatékony családi együttműködéssel egészülnek ki. Öröm látni, amikor valami ilyen jól működik. Még nagyobb öröm ilyen borokat kóstolgatni, és hát hozzátenném: nem csak kóstolgatni jó őket, hanem inni is. Precízen elkészített, de alapvetően természetes boraik vannak, visszafogott savtartalommal. Könnyen fogyaszthatók, kíméletesek. És még az áruk is kedvező! 

„Szóviccnek rossz, valóságnak megfelelő: Csóbor, a jó bor. Már persze annak, akinek ízlik. Nekem ízlik. De hát olvastátok a mottót: mindenkinek az a jó bor, ami neki ízlik!”

 

Borász: 

Borvidék: Etyek-Buda

Hely: Agárd

Birtokméret:  35 ha

Szőlőfajták: Chardonnay, Zengő, Zöldveltelini, Irsai Olivér, Rajnai rizling, Olaszrizling, Cserszegi fűszeresCabernet Franc , Cabernet Sauvignon, Kékfrankos, Syrah, Merlot

Web: http://csoborpinceszet.hu/

Rendezés:
Nézet: