Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csóbor Pincészet

Agárdon is terem bor? Bizony, nem is akármilyen! 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Csóbor Pincészet boraival megismerkedni szenzációs élmény! Az etyeki megjelölés ne tévesszen meg senkit, a borok nem igazán etyeki jellegűek. A Velencei-tó környékén kicsit más a talaj is és a klíma is. Melegebb van, több a napfény és magasabb a talaj humusztartalma. Olyan vörösborokat lehet termeszteni, hogy hét nyelven beszélnek! A kivételes termőhelyi adottságok a Csóbor Pincészetnél szakmai igényességgel, szorgalommal, hibátlan stílus- és arányérzékkel, valamint hatékony családi együttműködéssel egészülnek ki. Öröm látni, amikor valami ilyen jól működik. Még nagyobb öröm ilyen borokat kóstolgatni, és hát hozzátenném: nem csak kóstolgatni jó őket, hanem inni is. Precízen elkészített, de alapvetően természetes boraik vannak, visszafogott savtartalommal. Könnyen fogyaszthatók, kíméletesek. És még az áruk is kedvező! 

„Szóviccnek rossz, valóságnak megfelelő: Csóbor, a jó bor. Már persze annak, akinek ízlik. Nekem ízlik. De hát olvastátok a mottót: mindenkinek az a jó bor, ami neki ízlik!”

 

Borász: 

Borvidék: Etyek-Buda

Hely: Agárd

Birtokméret:  35 ha

Szőlőfajták: Chardonnay, Zengő, Zöldveltelini, Irsai Olivér, Rajnai rizling, Olaszrizling, Cserszegi fűszeresCabernet Franc , Cabernet Sauvignon, Kékfrankos, Syrah, Merlot

Web: http://csoborpinceszet.hu/

Rendezés:

Csóbor Pincészet Agárdi Cabernet Sauvignon 2017

Rendelhető
2.990 Ft

Csóbor Pincészet Agárdi Rosé 2019

Rendelhető
1.890 Ft

Csóbor Pincészet Irsai Olivér 2019

Rendelhető
1.790 Ft

Csóbor Pincészet Kékfraknkos 2015

Rendelhető
1.890 Ft

Csóbor Pincészet Agárdi Cabernet Franc 2015

Rendelhető
3.990 Ft

Csóbor Pincészet Agárdi Démon 2017

Raktáron
3.990 Ft

Csóbor Pincészet Olaszrizling 2017

Rendelhető
1.790 Ft

Csóbor Pincészet Zöldveltelini 2017

Rendelhető
1.790 Ft