Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dimenzió Borászat

Felejtsen el mindent, amit az alföldi borról eddig hitt! 

A Dimenzió Borászat egy viszonylag fiatal vállalkozás. A szellemiség viszont, amiből táplálkozik, a legősibb: a mindenben jelen levő Élet ünneplése és a világ megismerésének vágya adja mozgatórugóját. 

Kovácsné Drabant Katalin mélyreható szakértelemmel, a legfrissebb kutatási eredmények figyelembe vételével és a legmodernebb technológiai megoldásokkal készíti borait. Ez mégsem uniformizált tömegtermékeket, hanem a Kunság legérdekesebb borait eredményezi. Alapanyagul a Kecskemét Szarkás-dűlőjében termett szőlő szolgál. Az ültetvények egykor a Kecskeméti Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez tartoztak, ennek köszönhető, hogy olyan érdekes fajtákból is dolgozhatnak, mint a Kövidinka, a Bianca és Kunságban szokatlan Furmint. A szőlőművelés és a borkészítés során is a természetes anyagokat és eljárásokat részesítik előnyben. Még inkább azt, ha nem is kell beavatkozni a bor létrejöttének folyamatába. A csúcstechnológia a Dimenzió Borászatnál nem arra hivatott, hogy mindent tudatos kontroll alatt, terv szerint vezessenek le, hanem arra, hogy a természetes folyamatok ideális körülmények között, optimálisan játszódhassanak le.  

Az így készült borok a természet remekei. Koncentráltak és még gyakorlott, értő fogyasztóknak is képesek új dolgokat mutatni. Ha nyitott elmével fordulunk feléjük, messze vezető gondolatfolyamokon találhatjuk magunkat. Az alkoholnak ehhez most nincs is sok köze, a meglepő ízkombinációknak és a szívvel, lélekkel és ésszel végzett alkotó munkának annál inkább.

Rendezés:

Dimenzió Borászat Virtus Cabernet Franc 2014

Raktáron
3.360 Ft

Dimenzió Borászat Sámán Cabernet Sauvignon 2014

Raktáron
2.990 Ft

Dimenzió Borászat Csízió Kadarka 2014

Raktáron
2.990 Ft

Dimenzió Borászat Regős Kövidinka 2014

Raktáron
2.890 Ft