Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gajdos Pincészet

Bor és egészség: összeférnek! 

A Gajdos Pincészet Andornaktályán és Ostoros-Novajon termeszti szőlőit, és Egerszalókon levő központjában készíti el belőle a borait. A szőlőtermesztésben és a borkészítésben is a biogazdálkodás előírásait követik. Minden boruk ellenőrzött, tanúsítvánnyal rendelkező bioélelmiszer. 

A vegyszermentes előállításnak sok örvendetes hatása van. A természeti értékek megőrzésén és a vegyszermaradvány-mentességen kívül kiváló minőség és koncentrált ízek jellemzik őket. A pincészet célja olyan borokat termelni, melyek mértékletes fogyasztása bátran beilleszthető az egészségtudatos táplálkozásba. Ennek érdekében egy egészen érdekes eljárást is bevetnek: a PI-technológiát. Ez az, amivel a PI-vizet gyártják, csak esetünkben nem víz, hanem néhány már eredetileg is kiváló egri bor volt a kiindulópont. A borok kétségkívül nagyon jók, hogy ehhez mit tett hozzá a PI-technológia és mit a gondos borkészítés, azt nem tudhatjuk.  

Külön előnye ezeknek a boroknak, hogy az is nyugodtan fogyaszthatja, akinek érzékenyebb a gyomra, fejfájós vagy nem bírja a savakat.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
3.890 Ft
KLUBTAGOKNAK: 3.695 Ft
Rendelhető
2.430 Ft
KLUBTAGOKNAK: 2.309 Ft
Rendelhető
2.300 Ft
KLUBTAGOKNAK: 2.185 Ft
Rendelhető
2.050 Ft
KLUBTAGOKNAK: 1.947 Ft