Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Majoros Birtok

"A legfontosabb igazán az, hogy amit a csodálatos természet évről évre, a szőlő, a mi gyümölcsünk által megad, annak értékeiből semmit ne vegyek el, miközben a szőlőből bort készítek..." 

Majoros László Tarcal 5 dűlőjén gondozza ültetvényeit és készíti borait. Az a kedvesség és derű, amivel a természetet csodálja, borain is átragyog. Hálás feladat kóstoltatni őket, mert osztatlan tetszést szoktak aratni.  

A borok döntő többsége a Tokaj-Hegyalján hagyományos módszerrel, hordóban erjesztve és érlelve készül. A hordóhasználat visszafogott és ízléses. A borok tartalmasak, és szépen tükrözik mind a fajta, mind pedig a termőhely értékeit. Finoman ásványosak, nem túl savasak, könnyen fogyaszthatók. 

A pincészet számára a kutatóintézet saját borélesztő-törzset szelektált az ültetvényben természetes módon jelen levő törzsekből. Ennek használata egyéni jelleget ad még az egyszerűbb tételeknek is. A komolyabbaknál tovább árnyalja a képet a gazdag test és a hosszas érlelés. Komplex, egyedi, harmonikus borok.

Rendezés:
Nézet: