Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lantos Borház

"A borban fel lehet fedezni a borász egyéniségét, a minőségbe beépül az öröklött és a megszerzett tudás, valamint a tapasztalat, de ahhoz, hogy igazán jó borok szülessenek, elengedhetetlen feltétel a borkészítés önzetlen szeretete." 

Lantoséknál minden együtt van, ami a jó borhoz kell, sőt, még annál is több. Első osztályú területek, a terület adottságaihoz választott szőlőfajták, a termőhely és a fajta tulajdonságaihoz igazított technológiai folyamatok. És még egy titkos összetevőt is töltenek a palackokba: üzenetet. A címkéken el is lehet olvasni őket, minden borhoz tartozik ugyanis egy lélekemelő történet vagy gondolat.  

Választékukban megtalálhatók a könnyű, friss reduktív borok és a testes, fahordós fehérek és vörösek egyaránt. A fahordós széria rendszeresen okoz komoly meglepetéseket még az szakértőknek is. Nem mindennapi élmény a Kunságból ilyen nagy formátumú borokat kóstolni! Külön izgalmas a fajtaválaszték. A közismert fajtákon túl Ezerjó, Pozsonyi Fehér, Kövidinka, Kadarka is kikerül a pincéből.

Rendezés: