Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

TÖRÉS GARANCIA

Házhoz rendelnéd? Nyugodtan! Rendesen becsomagoljuk a boraidat, nehogy bajuk essen. Ha mégis sérülne a szállítás során, annak látható nyomai lesznek. Ebben az esetben csomagodat ne vedd át, és jelezd felénk a problémát. Gondoskodunk a csomag cseréjéről.

 

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Az első sikertelen kézbesítést követően díjmentesen megpróbáljuk azt egy újabb alkalommal kézbesíteni. 

Szállítási díjak
A belföldi szállítás díja 2500 Ft. Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállításról kérjük érdeklődjön a hello@borbazis.hu email címen. Minimum 3 palack rendelése vagy 15.000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás díja 0 Ft, vagyis ingyenes. Ebben az esetben kérjük használja az ingyenes-szallitas kupont a vásárlása során.

Szállítási határidő
A raktáron lévő termékek esetében 1-6 munkanapos határidővel, a rendelhető termékek tekintetében pedig 5-14 munkanapos határidővel vállaljuk a kiszállítást Magyarország egész területére.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, úgy erről köteles a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.