Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VIP Klubtagság

63.030 Ft (49.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY

Minden vásárlásodból -20% kedvezmény biztosítunk, történjen az az üzletünkben vagy a weboldalunkon. Ehhez nincs szükséged további kötelezettségekre, nem kell adott összeget elköltened éves szinten.


ÜVEGVISSZAVÁLTÁS

Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk az első olyan borkereskedés, aki vásárlói közössége számára biztosítja az üvegvisszaváltás lehetőségét. Hozd vissza Te is kiürült üvegeidet, és váltsd be őket értékes kedvezményekre 50 Ft/db áron a vásárlásod értékének 25%-áig.


DUGÓ GARANCIA

A parafa dugók közt sajnos előfordulhatnak hibásak. Ha úgy érzed, hogy a bor amit tőlünk vettél, dugóhibás, juttasd vissza hozzánk és kicseréljük neked, vagy árát levásárolhatod. Ehhez a blokkon kívül annyit kérünk tőled, hogy a borból ne hiányozzon fél decinél több.


MINŐSÉGI GARANCIA

Ha bármiféle látható hibája van a bornak, juttasd vissza a bontatlan palackot, és kicseréljük, vagy árát levásárolhatod. A visszajuttatás költségét nem tudjuk átvállalni, de minden másban állunk rendelkezésedre.


GYŰJTHETŐ BÁZISPONTOK

Minden a borbazis.hu oldalon elköltött 200 forintod után 1 pontot írunk jóvá Borbázis fiókodban. Az így kapott pontokat további kedvezményre tudod beváltani, vagyis akár további 0,5% kedvezményt is kaphatsz a vásárlásod után.


INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Évi 20 alkalommal biztosítjuk számodra a teljesen ingyenes kiszállítást. Ez annyit jelent, hogy akár 1 palackot is rendelhetsz tőlünk az ország bármely részére, mi azt térítés nélkül eljuttatjuk hozzád.


TÖRÉS GARANCIA

Házhoz rendelnéd? Nyugodtan! Rendesen becsomagoljuk a boraidat, nehogy bajuk essen. Ha mégis sérülne a szállítás során, annak látható nyomai lesznek. Ebben az esetben csomagodat ne vedd át, és jelezd felénk a problémát. Gondoskodunk a csomag cseréjéről.


BÓNUSZ UTALVÁNYOK

Ez talán a hab a tortán. Az év folyamán olyan extra kedvezményekkel jelentkezünk, amiben gyakorlatilag -33% kedvezményt kaphatsz a 2+1 akció keretein belül. Ezek a lehetőségek csak a Prémium és a VIP klubtagok számára lesznek elérhetőek.


BORKÓSTOLÓ FÉLÁRON

Üzletünkben rendszeresen tartunk borkóstolókat, melyeket egy adott borászat, téma, vagy szőlőfajta köré építünk. A borászatokat bemutató kóstolókat rendszerint maguk a borászok tartják. Ezeken az eseményeken vehetsz rész -50%-os kedvezménnyel, ugyanis évi 8 belépőjegyet ekkora kedvezménnyel biztosítunk számodra.


MEGLEPETÉS AJÁNDÉK

Egy kedves kis apróság, ami feldobhatja a napodat. Minden vásárlásod mellé szeretnénk téged meglepni valamivel, de hogy mivel azt meghagyjuk a vásárlások titkának.

Az állandó kedvezmény és az üvegvisszaváltással járó kedvezmény nem vonható össze!